Vergelijk aanbiedingen

Over Van Dommelen Vastgoed

Team Van Dommelen Vastgoed

Activiteiten

Van Dommelen Vastgoed refereert naar de familienaam Van Dommelen. Hiermee streven wij een persoonlijke aanpak na waar direct klantencontact en een vertrouwensband voorop staan.

Wij ontvangen u dan ook graag in ons kantoor te Bree, waar we onze privé-woning voor u openstellen als kijkwoning.

Onze activiteiten bestaan uit het verlenen van vastgoedadvies, verkoop van onroerend goed alsook het ontwikkelen en verkopen van projecten in eigen beheer.

Geschiedenis

Karel Van Dommelen behaalde een bachelor in het onderwijs: wiskunde, economie en fysica. Jarenlang gaf hij met voldoening zijn kennis door, voornamelijk aan leerlingen in de richting wetenschappen.

Sinds 2004 ging hij zich naast deze functie verdiepen in de markt van projectontwikkeling. Omwille van uitbreiding drong een samenwerking zich op. Samen met een vennoot werd de vennootschap BEVA (Bellemans-Van Dommelen) opgericht te Houthalen-Helchteren. Al snel werd hier een nieuwbouwproject van vijf appartementen succesvol opgeleverd en verkocht.

BEVA was jarenlang succesvol op het gebied van nieuwbouwwoningen en appartementen. Door deze groei was er ook interesse in een overname van BEVA. Dit werd een feit in 2017.

 Verdere projecten volgden elkaar op:

 • Residentie Lang Veldjen, Koolmijnlaan te Houthalen-Helchteren (5 appartementen)
 • Residentie Boneputterveld, Watertorenstraat 1 te Bree (4 luxe appartementen)
 • Grote Baan 143 te Houthalen-Helchteren (4 appartementen + 2 handelsruimten)
 • Residentie Petit Paris, Grote Baan 191 te Houthalen-Helchteren (6 appartementen + tandartspraktijk)
 • Helzoldstraat 19-29 te Houthalen-Helchteren (10 woningen)
 • Residentie Langenshof te Meeuwen-Gruitrode op de hoek van het Philbosmansplein met de Royestraat (11 appartementen + handelsruimte)
 • Gerdingerpoort 22A en 22B te Bree (tweewoonst)
 •  Vredestraat 28-30-32 te Hasselt, stadsvilla’s gelegen aan het Vredespark
 • Hillenstraat 18-20-22-24 te Bree, 4 stadswoningen nabij het centrum
 • In ontwikkeling: 4 woningen te Bilzen (Merem)
 • In ontwikkeling: nieuwbouwappartementen te Opitter centrum (Bree)
Karel Van Dommelen, erkend vastgoedmakelaar 511033

Nu

Karel bleef zijn interessegebied verder verkennen en heeft hierdoor ondertussen bijkomend het diploma van Erkend Vastgoedmakelaar behaald met erkenningsnummer 511033. Dit diploma is erkend door BIV. Hij behaalde een onderscheiding.

Verder is hij erkend expert/schatter voor de Vlaamse Belastingdienst (identificatienummer 005237940079).

Karel heeft ervoor gekozen om zijn jarenlange ervaringen in de vastgoedwereld, samen met zijn diploma vastgoedmakelaar, in te zetten om anderen bij te staan inzake advies en verkoop van vastgoed.

 

Echtgenote Anoek behaalde naast haar bachelordiploma in het onderwijs, een diploma tot administratief vastgoedbediende. Zij zorgt voor een stipte opvolging van alle dossiers.

Wij zijn met trots een familiebedrijf, wij streven ernaar om onze klanten van A tot Z te ontzorgen bij de aankoop en verkoop van vastgoed. We blijven ons verder professionaliseren door het volgen van de meest actuele bijscholingen.

Verder zullen wij ook actief blijven op het vlak van projectontwikkeling, waar er mogelijkheden zijn tot aankoop van casco projecten alsook, indien gewenst, bijgestaan kan worden tot de aankoop van een volledig afgewerkte woning of appartement.

In de kijker