Vergelijk aanbiedingen

Van Dommelen Vastgoed kiest voor voegwerken René Reekmans

Van Dommelen Vastgoed kiest voor voegwerken René Reekmans

De puntjes op de i in uw vastgoedverhaal

Van Dommelen Vastgoed is actief als projectontwikkelaar voor uw belangrijke stap in vastgoed. Hiervoor gaan wij steeds op zoek naar aannemers die kwaliteitsvol te werk gaan. Voor het voegwerk kunnen wij rekenen op René Reekmans. Met zijn jarenlange ervaring en warme persoonlijkheid is René voor ons een ideale partner.

Vanaf het moment dat de voegwerken starten, gaat de bouw al richting afwerking. Het eindresultaat wordt steeds meer en meer visueel zichtbaar. Met mooi voegwerk worden er dan ook de puntjes op de i gezet!

 

Voegwerken René Reekmans

De carrière van René startte reeds in 1980, toen de broer van zijn toenmalige vriendin (en nu vrouw!) hem onder de arm nam en hem het vak aanleerde. René stapte in het vak als arbeider om vanaf 1987 zijn werkzaamheden verder te zetten als zelfstandige. Zijn hoofdactiviteit bestaat uit voegwerk en het afkitten van ramen en deuren.

Waar René vroeger het hele land afreisde voor zijn job, zelfs tot in Gent en Durbuy, richt hij zich nu voornamelijk op de regio Limburg. Zelf is hij woonachtig in Zwartberg. Hij werkt ongeveer 80% voor particulieren en zo’n 20% voor aannemers.

Hoogtepunten in zijn job omschrijft hij als volgt: ‘Je moet het graag doen, je krijgt dan ook veel eer van je werk’. Als hij bijvoorbeeld na vijf jaar plots voorbij een woning rijdt met zijn bijdrage, krijgt hij nog steeds een fijn gevoel.

Het is belangrijk dat een voeger proper werk aflevert, niet enkel het eigen werk, maar ook respect tonen voor de materialen van anderen.

 

Samenwerking

Voor onze projecten, kiezen wij voor voegwerken René Reekmans. René is een vakman en bovendien graag gezien op de werven! Hij heeft oog voor de dynamiek op een werf en zal zich steeds inspannen om een project tot een goed einde te brengen, ook al moet hij hiervoor soms zijn eigen agenda aanpassen.

Over onze samenwerking heeft hij dit te vertellen: ‘Ik hou van het menselijke contact op de werf. Doordat Van Dommelen Vastgoed meer en meer met dezelfde aannemers werkt, ontmoeten we elkaar steeds vaker op verschillende werven. Hierdoor leren we elkaar steeds beter kennen wat de samenwerking ten goede komt. Door wederzijdse inspanningen lever ik mijn steentje bij tot een mooie oplevering.’

Meer info

Voegwerken René Reekmans

Tel: 089/38 57 60 of GSM: 0494/16 53 39

rene.reekmans@telenet.be

 

Gerelateerde berichten

LENTE ACTIE: verkoop uw eigendom en ontvang uw tafelbarbeque van Berghoff!

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens...

Lees verder

GRATIS VASTGOEDADVIES: Kom vrijblijvend langs met uw vragen!

GRATIS VASTGOEDADVIES: Wie? Karel Van Dommelen, erkend vastgoedmakelaar en...

Lees verder

PAASACTIE: Verkoop uw eigendom met Van Dommelen Vastgoed en ontvang uw Rituals Easter Egg geschenk

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens in:...

Lees verder