Vergelijk aanbiedingen

Van Dommelen Vastgoed kiest voor ProFenestra

Van Dommelen Vastgoed kiest voor ProFenestra

Van Dommelen Vastgoed kiest voor de expertise van ProFenestra

Van Dommelen Vastgoed is actief als projectontwikkelaar én tevens BIV-erkend vastgoedmakelaar. Wij zetten steeds in op kwalitatieve samenwerkingen.

De keuze van buitenschrijnwerk is door de jaren heen steeds van groter belang bij het bouwen van een hedendaagse woning of nieuwbouwproject. De profielen en het glas bepalen immers in grote mate mee in de ‘look and feel’ van een woning.

Er wordt steeds vaker gekozen om het binnen-en buitenleven als het ware in elkaar te laten overvloeien. Dit is perfect mogelijk door gebruik te maken van hoge plafonds en aangepast raamwerk.

 

Profenestra: experts in raamwerk

Profenestra levert buitenschrijnwerk voor professionele klanten. Dit zijn projectontwikkelaars, architecten, bouwaannemers en openbare diensten. Zij leveren en installeren maatoplossingen voor ramen, deuren en gevels.

Om tegemoet te komen aan de wensen van de klant, kunnen zij een brede selectie van materialen aanbieden gaande van pvc, aluminium en hout.

Aan het roer staan zaakvoerders Jan Martens en Ivan Dilissen. Momenteel leiden zij een team van 16 man, waardoor zij snel kunnen schakelen tussen verschillende werven en zeer flexibel kunnen handelen.

Hun werkgebied omvat heel Vlaanderen, met een focus op Limburg maar ook Antwerpen en Vlaams-Brabant.

 

Samenwerking

De samenwerking tussen de zaakvoerders en Karel Van Dommelen kwam al meer dan tien jaar geleden tot stand. Beide firma’s maakten ondertussen een positieve groei door.

Wij waarderen de vakkundigheid van ProFenestra en hebben voor het bouwen van onze kijkwoning in Bree dan ook beroep gedaan op hun diensten. In samenspraak werd er gekozen voor grote raampartijen met veel lichtinval in een strak zwart aluminium.

Ook voor uitdagingen in de bouw, zoals architectuur van een hoger niveau en speciale technieken (verlijmen van glas, grote raampartijen) worden wij door hun bijgestaan met advies. Wij bouwen in de toekomst graag verder aan onze samenwerking en kijken uit naar nog vele mooie realisaties!

 

Meer info?

http://www.profenestra.be

https://vandommelenvastgoed.be

Gerelateerde berichten

LENTE ACTIE: verkoop uw eigendom en ontvang uw tafelbarbeque van Berghoff!

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens...

Lees verder

GRATIS VASTGOEDADVIES: Kom vrijblijvend langs met uw vragen!

GRATIS VASTGOEDADVIES: Wie? Karel Van Dommelen, erkend vastgoedmakelaar en...

Lees verder

PAASACTIE: Verkoop uw eigendom met Van Dommelen Vastgoed en ontvang uw Rituals Easter Egg geschenk

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens in:...

Lees verder