Vergelijk aanbiedingen

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Fairtech

Van Dommelen Vastgoed kiest voor Fairtech

Succesvolle projecten dankzij betrouwbare vaste partners

Van Dommelen Vastgoed staat als bouwpromotor garant voor een precieze opvolging van elke stap in het bouwproces en perfecte oplevering ervan. Gedurende dit proces zijn betrouwbare partners en onderaannemingen onmisbaar. Meer zelfs, een goede selectie van betrouwbare partners vormen mee het succes van elk nieuw vastgoedverhaal.

 

Fairtech: de specialist in ventilatietechnieken

Voor de ventilatietechnieken selecteert Van Dommelen Vastgoed de firma Fairtech. Zaakvoerders Jimmy Kiggen en Fausto Leuzzi kiezen bewust om de klanten zelf in het werkveld te bedienen. Fairtech werkt met een selectie van kwalitatieve merken. Zij staan in nauw contact met deze merken om steeds up to date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen. De zaakvoerders werden op het werkveld al regelmatig geconsulteerd door de fabrikanten, die zij met hun jarenlange kennis en ervaring bijstaan bij het ontwerpen van nieuwe, innovatieve producten.

Zij zijn gevestigd in Houthalen-Helchteren en actief in Limburg en Vlaams-Brabant. Zij richten zich op residentieel vastgoed, gaande van woningen tot appartementen en van nieuwbouw tot renovaties.

 

Samenwerking

Technieken zijn van groot belang in een nieuwbouwwoning. Wij kiezen voor Fairtech aangezien wij de zaakvoerders al bij aanvraag van een bouwplan kunnen betrekken. Nadien kunnen wij rekenen op een realistisch ontwerp en wordt er pro-actief nagedacht over de zo best mogelijke uitvoering ervan. Extra is de correcte opvolging en vlotte bereikbaarheid van hun naservice.

 

Meer info?

https://www.fairtech.be

https://vandommelenvastgoed.be

Gerelateerde berichten

LENTE ACTIE: verkoop uw eigendom en ontvang uw tafelbarbeque van Berghoff!

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens...

Lees verder

GRATIS VASTGOEDADVIES: Kom vrijblijvend langs met uw vragen!

GRATIS VASTGOEDADVIES: Wie? Karel Van Dommelen, erkend vastgoedmakelaar en...

Lees verder

PAASACTIE: Verkoop uw eigendom met Van Dommelen Vastgoed en ontvang uw Rituals Easter Egg geschenk

Vraag uw gratis waardebepaling aan: Bel 089 78 00 73 of vul hier uw gegevens in:...

Lees verder